Tudnivalók

Üdvözöljük a www.icotek.hu weboldalon!

 

Szolgáltató adatai:

Superker Elektro Centrum Kft. mint Szolgáltató
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Széchenyi út 90-92.
Vevőszolgálatunk címe: 8000 Székesfehérvár, Széchenyi út 90-92.
Cégjegyzékszám: 07-09-005223
A cég statisztikai számjele: 11457183-4719-113-07
Adószám: 11457183-2-07
Számlaszám: 11600006-00000000-41570483
Telefonszám: +36 (22) 333-033
Központi e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.icotek.hu
A szerződés nyelve: magyar

 

Vásárlási feltételek (ÁSZF)

A rendelés elküldésével Ön vagy cége kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat illetve az esetleges szállítási, utánvételi díjakat az átvételkor a szerződött csomagszállítónknak (DPD), vagy banki előutalással, vagy személyes átvételkor készpénzben (utánvét) kiegyenlíti. A weboldalon megjelenő árak bruttó árak. Egy darab termékre vonatkoznak, a szállítási költséget nem tartalmazzák.

Általános tudnivalók

A szerződés feltételeinek elfogadása az internetes áruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A regisztrációs lap kitöltése és rögzítése a feltételek elfogadásának minősül. A megrendelés akkor jön létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja.
A www.icotek.hu fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.
Az interneten feltüntetett termék szállítására a www.icotek.hu nem kötelezhető! Az esetlegesen felmerülő adminisztrációs hibákért a www.icotek.hu felelősséget nem vállal!
A létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül, a szerződéskötés nyelve kizárólagosan magyar.

Árinformáció

Áraink magyar forintban értendőek.
Weboldalunkon alkalmazott árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az ÁFA-t, egy azaz egy darab termékre vonatkozik, és nem tartalmazza a kiszállítási díjat. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Hiba esetén, egyeztetést kezdeményezünk, szükség esetén töröljük a rendelést.

Megrendelés

Interneten történő megrendelés után, az www.icotek.hu visszaigazolást küld Ön számára.

A megrendelés távollevők közötti szerződésnek minősül.
A megrendelésre vonatkozó feltételek továbbá a weboldalon feltüntetett árak, leírások, műszaki adatok azok csak és kizárólag a tájékoztatást, a termék minél szélesebb körű megismeréséül szolgálnak. A www.icotek.hu oldalon történő vásárlás esetén elsősorban azt feltételezzük, hogy vevőnk az általa kiválasztott terméket már ismeri és az interneten keresztül történő megrendelés esetén az általa kiválasztott termék megrendelésével időt, pénzt és fáradtságot óhajt megtakarítani.

 

Szállítás

A várható szállítási idő 3-5 nap. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja az 5 napot, a termék megrendelésének beérkezése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk vagy törölhetjük.

 

Szállítási költségek, házhoz szállítás

A szállítás történhet futárszolgálattal vagy a Superker Elektro Centrum Kft saját gépjárművével.
Szállítás díja:

  • 0-20 000Ft -ig - 1800Ft
  • 20 000Ft felett ingyenes

Valamint Székesfehérvár területén belül ingyenes.

Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

  • utánvét: Ön az áru átvétele után a szállítónak fizeti ki az áru ellenértékét.
  • átutalás: Csak az áru átvétele előtt lehetséges, ebben az esetben előkészítő számlát küldünk Önnek emailen, ami alapján át tudja utalni az összeget. Amint megérkezett az összeg a számlánkra, kiszállítjuk a megrendelt árut.

Csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Feltételeket lásd felül.

Áruátvétel

Kérjük, az áru átvételekor a szállítmányozó jelenlétében győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről!
Amennyiben a csomagolást sérültnek vagy nyomódottnak ítéli, bontsa fel a csomagot és ellenőrizze az áru épségét! Sérülés esetén vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítmányozóval! A sérült termékek cseréjét a lehető legrövidebb határidővel díjmentesen megoldjuk! Sérülés esetén legyenek szívesek azt legkésőbb a kiszállítást követő munkanapon jelezni. A termék visszaküldésének esetleges díja mindig a Vevőt terheli!

Elállási jog

Amennyiben a Megrendelő meggondolja, élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben részletesen rögzített, Elállási/Felmondási jogával, amennyiben a termék és csomagolása sértetlen.

1. Megrendelés feladását követő 24 órán belül

Megrendelés feladását követő 24 órán belül Megrendelő indoklás nélkül elállhat Megrendelésétől. A megrendelés törlésére vonatkozó kérést kizárólag írásban tudunk elfogadni! Lemondó levelet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre lehet küldeni megrendeléstől számított 24 órán belül.

1. Áru átvételét követő 14 napon belül

Megrendelő vásárlásától az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat. Elállási szándékát szóban (telefonon), postai úton (célszerű tértivevényes levélben) és e-mailben is megteheti .

Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatos ügyintézés a termék átvételétől kezdhető meg. Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerült költségeket minden esetben a megrendelő viseli (kiszállítási díj, utánvételi díj, banki tranzakciós díj, árubiztosítás díja, csomagolási költség, stb.), egyéb költség ezen felül nem terheli. Ha a termék visszaszállításra került, a vásárláskori vételárát 30 napon belül visszafizetjük.

Garancia

Az icotek.hu által forgalmazott termékekre a törvényben előirt 1 év garanciát vállalunk. Ha a gyártó 12 hónapnál hosszabb garanciális időt határoz meg akkor az a mérvadó. Kérjük, hogy az áru átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről. Sérült csomagot ne vegyen át. Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy három napon belül meghibásodik azt a lehetőség szerint leghamarabb kicseréljük, vagy az árát visszatérítjük. A hibás termék visszajuttatása telephelyünkre a vevő feladata és a szállítás költsége is a vevőt terheli.
Szakszerűtlen szerelésből adódó hibák javítására nem vagyunk kötelezhetőek.
A garancia érvényesítéséhez szükséges a termék hiánytalan megléte, és a vásárlást igazoló számla vagy nyugta.

A garancia csak a számla bemutatásával és eredeti dobozban, hiánytalanul, tartozékokkal együtt visszaküldött termékre érvényesíthető!

A termék visszaszállítatása a Vásárló kötelezettsége. A minőségi reklamációk tekintetében vállalt pénz visszafizetési kötelezettség alól mentesülnek a vásárláshoz kapcsolódó plusz szolgáltatások (pl. kiszállítási díj, készpénzkezelési díj, postaköltség, banki tranzakciós díj, áru biztosítási díj).

A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben az Eladót, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Vásárlót terheli.
A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben az Eladót, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Vásárlót terheli.
2014. szeptember 15-étől a 151/2003 (IX. 22.) számú kormányrendeletben felsorolt termékcsoportba tartozó termékekre kiterjed a kötelező jótállás, amennyiben eladási áruk meghaladja a bruttó 10 000 forintot.
A reklamációs ügyek intézésére kizárólag írásban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. email címre írt levélben van lehetőség!

Szerzői jogok

A Weboldalon található tartalom a www.icotek.hu szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem on-line, sem nyomtatott formában nem használható fel. Superker Elektro Centrum Kft. jogosult a weboldal bármely részének jogosulatlan felhasználásából származó kárának a megtérítésére.

Ezen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre a Magyar Köztársaság jogszabályai, így különösen a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadóak.
Tevékenységünket a jogszabályoknak megfelelően végezzük.

Cégadatok

Superker Elektro Centrum Kft

H-8000 Székesfehérvár
Széchenyi út 92
Fax: 22/333033
Tel: 22/333033Györe Szabina
Adószám: 11457183-2-07
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-41570483
Cégjegyzékszám: 07-09-005223
superker.hu

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Cégünk közel két évtizede foglalkozik világítási és villamosipari termékek kereskedelmével. Első viszonteladói között volt az Eglo-Lux Kft, a Massive Hungária Kft , Rábalux Kft és számos egyéb vállalatnak.

Adatai védelme

Az www.icotek.hu a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva kezeli és tartja nyilván adatait. Az Önt azonosító adatainak (név, cím, telefonszám) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezése nélkül semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki Önről harmadik félnek (kivéve igazságszolgáltatás és természetesen a futárszolgálatot, akik a fuvarozási szerződésnek megfelelően az adatokat az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelik).

Tevékenységünk során az alábbi jogszabályok az irányadók

1. 2001. évi CVIII. törvény tartalmazza az elektronikus kereskedelem speciális szabályait.
2. 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet.
3. 1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos tennivalókat határozza meg.
4. 1997. évi LVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenységről szól.

Weboldunkon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett még jobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Az „Elfogadom” gomb megnyomásával Ön elfogadja a sütik használatát és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.